ENDELIG I MÅL..!!!                                                                                                                                   

Og den første måned efter stabiliseringen er gået over al forventning. 

Jeg startede ved BMI Danmark i april 2017, med en vægt på 80 kg. For en måned siden blev jeg stabiliseret ved 63 kg og har tabt mig ydeligere 1 kg siden. 

Min store drøm er at komme under 60 kg, men det skal jeg nok nå inden bikinien (sådan en har jeg ik ejet i MANGE år) skal findes frem. 

Tusind, tusind tak til Flemming Berg for at ha givet mig det los bag i, som jeg virkelig trængte til 👏🏼og tusind tak til Jannie som har hjulpet mig hele vejen igennem og tusind tak til mig selv. Hvor er jeg stolt og glad for at jeg endelig tog ansvar for min krop og ikke mindst min livsstil. Jeg lever stadig med byture, snoller, GOD (læs: usund) mad, men mængderne og intervallerne er blevet markant mindre. Jeg er så glad for at jeg viser mine børn hvordan man lever et sundt, men også lækkert liv ❤

Min selvtillid, mit selvværd, min opfattelse af mig selv, min fremtoning, min udstråling, ja alt er bare blevet lige som det skal være. Jeg er vild med det.

 

Et kæmpe stort tillykke til Stine med en helt igennem fantastisk forvandling.

Ikke mindre en 50 kg. tabt indtil videre. 

"Fordi livet er for kort til andet end at være lykkelig"

 

 

 

 

 

 

 

Janni har opnået et fantastisk vægttab på 45,8 kg. 

Janni har tabt alle de overflødige kg. ved at gå på et af BMI Danmarks vægttabshold, hvor hun altid med et smil på læben og godt humør har været med til at bidrage til den gode stemning. Dette gør hun fortsat efter hun er blevet stabiliseret ved at dele mange af sine lækre opskrifter på BMI Danmarks medlemsside til stor inspiration for alle de andre medlemmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En god veninde spurgte mig i starten af 2016, om ikke jeg ville med ned 

til’Flemming’. Jeg kendte ikke noget til denne ’Flemming’. Men først dér, da hun spurgte, gik det op for mig, at jeg var meget overvægtig.

Vi tog ned til Flemming i Aarhus sammen, og jeg blev indmeldt. Jeg fik et chok, da jeg fik min vægt at vide.

Jeg besluttede at spise 1200 kalorier om dagen, og da jeg tabte mig på den måde, holdt jeg fast i det.

Man kan jo tabe sig på mange måder, og kalorietælling har virket for mig.

Men der er også noget godt ved at blive vejet hver uge, det har været nødvendigt for mig. Jeg kom til vejning hver onsdag i løbet af min jeg-skal-tabe-mig-proces. Jeg ved ikke hvad det er, men hold da op det har haft betydning.

Da jeg nåede min idealvægt, kunne jeg selvfølgelig ikke få armene ned. Jeg kommer nu til vejning gratis hver uge, og det betyder stadig rigtig meget.

Tænker på Flemming og hans vægt, når jeg har lyst til ’snask’, som vi kalder søde sager hos mig. Det er der noget vildt motiverende i.

35 kilo senere kan jeg kun sige, at hvis du synes, det er svært og uoverskueligt at skulle tabe dig mange kilo, så forstår jeg det godt. Jeg kan anbefale at blive vejet hver uge ved BMI Danmark – og ikke kun på badevægten derhjemme!

 

 Et ca. før og nu billede. Jeg mener, at der er små 10 kg til forskel. Har nu holdt vægten i godt 2 år og håber, at det må lykkes at holde det resten af livet 😉. Tak for hjælpen Flemming 👍

 

 

 

 

 

Endnu et BMI Danmark medlem har fået sin drøm opfyldt, så hvad venter du på?

For flere informationer klik her Motivationshold eller ring til mig på 40 54 47 54.

 

 

Del siden:

 

BMI Danmark

Sejs Søvej 74  ·  8600 Silkeborg
Tlf. 40 54 47 54  ·  info@bmidanmark.dk
Cvr. nr. 26 02 21 42