• Velkommen til BMI Danmark

  • Sundere arbejdsplads?

    Se hvad vi kan gøre for din virksomhed

  • Motivationshold

    BMI Danmark tilbyder Coaching og motivation på hold

HVEM ER VI

BMI målinger (Bodyage test), kost- og vægttabsvejledning igennem 15 år ... 

Læs mere »

NÅ DIT MÅL

Coaching og motivation for dig der ønsker at tabe dig eller blot få en sundere livstil ...

Læs mere »

SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN

Medarbejdervejledning, kostprogram og foredrag til din virksomhed ...

Læs mere »

Månedens før & efter historie

 

Endnu et BMI Danmark medlem der har fået sin drøm opfyldt, så hvad venter du på?

 

Find din lokale afdeling under fanen "Motivationshold", kom ind og overvære et møde gratis, så du kan se hvordan det foregår.

 

For yderligere informationer ring eller skriv blot til mig.

 

Venlig hilsen

BMI Danmark

Flemming Berg

40 54 47 54 

info@bmidanmark.dk

 

 

ENDELIG I MÅL..!!!                                                                                                                                            Og den første måned efter stabiliseringen er gået over al forventning 

 

Jeg startede ved BMI Danmark i april 2017, med en vægt på 80 kg. For en månede siden blev jeg stabiliseret ved 63 kg og har tabt mig ydeligere 1 kg siden 

 

Min store drøm er at komme under 60 kg, men det skal jeg nok nå inden bikinien (sådan en har jeg ik ejet i MANGE år) skal findes frem 

 

Tusind, tusind tak til Flemming Berg for at ha givet mig det los bag i, som jeg virkelig trængte til 👏🏼og tusind tak til Jannie som har hjulpet mig hele vejen igennem og tusind tak til mig selv. Hvor er jeg stolt og glad for at jeg endelig tog ansvar for min krop og ikke mindst min livsstil. Jeg lever stadig med byture, snoller, GOD (læs: usund) mad, men mængderne og intervallerne er blevet markant mindre. Jeg er så glad for at jeg viser min børn hvordan man lever et sundt, men også lækkert liv ❤

 

Min selvtillid, mit selvværd, min opfattelse af mig selv, min fremtoning, min udstråling, ja alt er bare blevet lige som det være. Jeg er vild med det

 

Før billedet er fra september 2016 = 86 kg

Efter billedet er fra april 2018 = 62 kg

 

Læs mere »

Nå dit mål

Aldrig tidligere har der været så stor fokus på sundhed på arbejdspladsen.

I Danmark vurderer Statens Institut for Folkesundhed i en rapport at ikke mindre end 1.855.000 sygedage årligt direkte kan relateres til overvægt og fedme eller generelt usund livsstil.

Overvægt og for usund livsstil betragtes af mange som et privat problem, men med følgesygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme, blodpropper i hjerte og hjerne, belastningsskader i knæ, hofter og ryg, psykiske problemer som stress, depression og angst samt flere former for kræft, er det et faktum at det direkte påvirker virksomhederne, idet det oftest giver problemer gennem bl.a. øget sygdom, dårligere mobilitet, og lavere motivation, herunder nedsat effektivitet.

Flere og flere virksomheder tager derfor aktivt fat i problemet, da man ud over at tage hånd om medarbejderen, også opnår en kæmpe gevinst med henblik på personalepleje og forbedret økonomi.

BMI Danmark har over 16 års erfaring indenfor kostvejledning, vægttab, foredrag, Coaching og selvfølgelig BMI måling af medarbejderne,hvilket gør os til et af Danmarks mest erfarne indenfor dette felt.

 

 

Virksomheden opnår efterfølgende typisk sundere medarbejdere med langt mere energi og overskud, hvilket udmønter sig i større produktivitet og færre sygedage, som tydeligt kan aflæses på bundlinjen.

BMI Danmark har ydermere hold for alle der har et ønske om at tabe sig, uanset metode, men har brug for den ugentlige vejning, fællesskab med andre samt støtte og motivation.

Om det er lowcarb-highfat, 5-2 kur, kostomlægning,en af kurene fra tv eller blade, motion osv. vil BMI Danmark kunne hjælpe dig med at fastholde fokus og motivation, så du når dit mål.

 

BMI Danmark

Sejs Søvej 74  ·  8600 Silkeborg
Tlf. 40 54 47 54  ·  info@bmidanmark.dk
Cvr. nr. 26 02 21 42