• Velkommen til BMI Danmark

  • Sundere arbejdsplads?

    Se hvad vi kan gøre for din virksomhed

  • Motivationshold

    BMI Danmark tilbyder Coaching og motivation på hold

HVEM ER VI

BMI målinger (Bodyage test), kost- og vægttabsvejledning igennem 20 år ... 

Læs mere »

NÅ DIT MÅL

Coaching og motivation for dig der ønsker at tabe dig eller blot få en sundere livstil ...

Læs mere »

NYHEDER

Hold dig opdateret omkring, hvad der sker hos BMI Danmark

Læs mere »

FØR & EFTER HISTORIE

Endnu et BMI Danmark medlem har fået sin drøm opfyldt, så hvad venter du på?

 

 

Læs mere »

Nå dit mål

Aldrig tidligere har der været så stor fokus på sundhed på arbejdspladsen.

I Danmark vurderer Statens Institut for Folkesundhed i en rapport at ikke mindre end 1.855.000 sygedage årligt direkte kan relateres til overvægt og fedme eller generelt usund livsstil.

Overvægt og for usund livsstil betragtes af mange som et privat problem, men med følgesygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme, blodpropper i hjerte og hjerne, belastningsskader i knæ, hofter og ryg, psykiske problemer som stress, depression og angst samt flere former for kræft, er det et faktum at det direkte påvirker virksomhederne, idet det oftest giver problemer gennem bl.a. øget sygdom, dårligere mobilitet, og lavere motivation, herunder nedsat effektivitet.

Flere og flere virksomheder tager derfor aktivt fat i problemet, da man ud over at tage hånd om medarbejderen, også opnår en kæmpe gevinst med henblik på personalepleje og forbedret økonomi.

BMI Danmark har 20 års erfaring indenfor kostvejledning, vægttab, foredrag, Coaching og selvfølgelig BMI måling af medarbejderne,hvilket gør os til et af Danmarks mest erfarne indenfor dette felt.

 

 

Virksomheden opnår efterfølgende typisk sundere medarbejdere med langt mere energi og overskud, hvilket udmønter sig i større produktivitet og færre sygedage, som tydeligt kan aflæses på bundlinjen.

BMI Danmark har ydermere hold for alle der har et ønske om at tabe sig, uanset metode, men har brug for den ugentlige vejning, fællesskab med andre samt støtte og motivation.

Om det er lowcarb-highfat, 5-2 kur, kostomlægning,en af kurene fra tv eller blade, motion osv. vil BMI Danmark kunne hjælpe dig med at fastholde fokus og motivation, så du når dit mål.

 

BMI Danmark

Sejs Søvej 74  ·  8600 Silkeborg
Tlf. 40 54 47 54  ·  info@bmidanmark.dk
Cvr. nr. 26 02 21 42