Vægttabshold

 

"Vil du tabe dig på maven, skal du tage dig til hovedet"

Under dette motto afholder BMI Danmark vægttabskurser i Randers, Silkeborg, Aarhus og Viborg.

At spise den rigtige kost, og dyrke motion er som du jo allerede ved to yderst vigtige leveregler, med desværre ikke nok hvis du ikke får hovedet med i processen, så kom ind og få redskaberne til ikke alene at tabe dig, men langt vigtigere at få ændret din tankegang, så du efterfølgende kan fastholde dine nye sundere vaner. Ud over disse redskaber får du også samværet med de andre medlemmer samt den altafgørende ugentlige vejning der holder dig på den rette vej til målet.

BMI Danmark har 20 års erfaring indenfor kostvejledning, vægttab, foredrag, Coaching og selvfølgelig BMI måling både for enkeltpersoner og virksomheder, hvilket gør os til et af Danmarks mest erfarne firmaer indenfor dette felt.

Indehaver Flemming Berg har siden 1999 undervist og vejledt over 37.000 mænd, kvinder og børn i sund kost og vægttab som vægtkonsulent ved De Danske Vægtkonsulenter i Midt- og Østjylland.

Som medlem har du mulighed for at følge BMI Danmarks kostprogram, men det er frit for dig hvilken metode du vælger, om det er Sense, lowcarb-highfat, 5-2 kur, kostomlægning, motion osv. vil BMI Danmark kunne hjælpe dig med at fastholde fokus og motivation, så du når dit mål. Det vigtigste for os er at du personligt vælger det du føler er det rigtige for dig, og mange af vores medlemmer skifter lidt mellem de forskellige metoder undervejs i deres vægttabsforløb, så de ikke kører trætte i en bestemt metode.

Der vil på holdene være 30 minutters vejning af medlemmerne, hvor man den første og sidste aften ydermere får lavet en BMI måling-kropsanalyse (Bodyage test), efterfulgt af 30 minutters motivation, der hjælper dig til ikke at falde af hesten undervejs. Møderne omhandler ikke de forskellige vægttabsmetoder, men udelukkende motivationen og fastholdelsen af målet, du har sat dig.

Medlemmerne udtrykker oftest:

"Den ugentlige vejning og ikke mindst sammenholdet til møderne var altafgørende for at jeg kom ned i vægt og nåede mit mål"

Samt:

"Jeg har prøvet at tabe mig flere gange, men det har aldrig været så nemt som dette før, jeg føler slet ikke jeg er igang med at tabe mig"

Du behøver ikke at melde dig ankomst dig inden du møder op i din afdeling, men du er selvfølgelig velkommet til at kontakte os for yderligere informationer.

Du er meget velkommen til at overvære et motivationsmøde gratis, inden du evt. melder dig ind i BMI Danmark.

Har du tidligere prøvet at tabe dig, men erfaret, at du havde svært ved at fastholde motivationen, er dette helt sikkert også noget for dig.

Er der nogen der ser hvad du vejer:

(Nej vejningen foregår bag afskærmning, så der er ingen der ser hvad du vejer)


"Hvis du tror du kan, så kan du.
Hvis du tror, du ikke kan, har du også ret”
ukendt

”Der er intet der smager så godt,
som følelsen af at blive slank”
Flemming Berg

”De fleste selvmord foregår
med kniv og gaffel”
Walther Seitz

”Selv en rejse på tusind mil
begynder med et skridt”
Lao Tse

”Overvægt har altid to sider,
en fysisk og en psykisk”
ukendt

”Hver dag du bruger som overvægtig,
mister du som slank”
Flemming Berg

 

Randers

Mandage: 

Stemannsgade 9c 1 sal

8900 Randers

Indmeldelse og vejning: 17.30 - 18.00

Motivationsmøder: 18.00 - 18.30

 

Silkeborg

Tirsdage 

Silkeborg Sportscenter

Århusvej 45 1 sal

8600 Silkeborg

Indmeldelse og vejning: 17.15 - 17.45

Motivationsmøder: 17.45 - 18.15

 

Aarhus

Onsdage: 

Bowl N Fun (1sal)

Skanderborgvej 226

8260 Viby J

Indmeldelse og vejning: 17.15 - 17.45

Motivationsmøder: 17.45 - 18.15

 

Viborg

Torsdage: 

VIA University College

Campus Viborg

Prinsens Allé 2 (lige overfor rådhuset)
8800 Viborg

Lokale F 197 (i stueetagen)

Indmeldelse og vejning: 17.30 - 18.00

Motivationsmøder: 18.00 - 18.30

 

Hvad koster det:

Priser:

6 ugers vægttabskursus: Kun 500.-

___________________________________________________________

12 ugers vægttabskursus: Kun 800.-

____________________________________________________________

24 ugers vægttabskursus: Kun 1200.-

____________________________________________________________

Ovenstående startpakker kan også købes som gavekort. Send os blot en mail med navn og adresse, så sender vi et fysisk gavekort. 

BMI Danmarks kostprogram: Kun 200.-

Vi modtager kontanter, DK, bankoverførsel samt MobilePay

Bankoverførsel på: 9225-2250043859

MobilePay på: 17108 

 

Hvad indeholder et medlemskab ved BMI Danmark:

Fra den dag du er blevet meldt ind har du 6, 12 eller 24 ugers sammenhængende vejninger og motivationsmøder, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål omkring kost og vægttab, samt få motivation til at fastholde fokus på at nå dit endelige mål. Disse uger kan altid forlænges efterfølgende hvis du ønsker det.

Du får ved den første og sidste vejning lavet en Bodyage test (BMI måling) der fortæller dig om din fedt procent, fedt masse, krops alder, fedt omkring de indre organer, muskelmasse, BMI samt meget mere. Denne måling får du ydermere også gratis for hver 10 kg. du taber dig, så du tydeligt kan se de store forandringer der sker med din krop undervejs.

Når du er blevet meld ind får du adgang til en lukket facebook gruppe kun for BMI Danmarks medlemmer, hvor du kan finde opskrifter, gode ideer til at undgå at falde i i løbet af ugen, samt læse hvad alle de andre medlemmer skriver af gode fif derinde. Du er selvfølgelig mere end velkommen til selv at dele dine erfaringer her, så andre kan få glæde af dem.

Når du er kommet ned på din idealvægt, som aftales i samråd med BMI Danmark, kan du ved at holde denne vægt, komme gratis hver uge (blive vejet og deltage i motivationsmøderne) resten af livet, hvilket for mange er utroligt vigtigt, da du sagtens kan tabe de overflødiger kg. inden dine vaner og livsstilsmønstre er kommet helt på plads.

 

Venlig hilsen

BMI Danmark

Flemming Berg

40 54 47 54

Facebook:Flemming Berg/BMI Danmark

info@bmidanmark.dk

www.bmidanmark.dk

Instagram: bmidanmark 

 

 

 


 

Del siden:

 

BMI Danmark

Sejs Søvej 74  ·  8600 Silkeborg
Tlf. 40 54 47 54  ·  info@bmidanmark.dk
Cvr. nr. 26 02 21 42