Dansk Supermarked ( Føtex, Bilka, Netto, Salling )

På vegne af Dansk Supermarked og jeg selv, vil vi sige stor tak for at BMI Danmark har givet os muligheden for at få en større viden om vores krop og herunder vores BMI.  Virksomheden har udarbejdet et godt event hvor ikke mindre end 500 medarbejdere fra Dansk Supermarked mødte interesseret op for, at få målt og evalueret deres BMI i samarbejde med BMI Danmark teamet, med Flemming Berg i spidsen.  

 

Flemmings besøg hos Dansk Supermarked har været præget af entusiasme og begejstring. Han har arbejdet utroligt grundigt og formået at give mine kollegaer og jeg en god forståelse for vigtigheden af en sund og motionsrig hverdag.

 

Hvis man ønsker en god og grundig vejledning af BMI måling samt en god motivationscoach til at gennemføre et vægttab, stort som småt, er BMI Danmark og især Flemming selv det rigtige sted at søge hen.

 

Hos Dansk Supermarked blev BMI målingerne det store samtaleemne på kontorerne samt rundt om frokostbordet, og vi glæder os meget til at Flemming og hans team igen kommer for, at hjælpe og vejlede os til en sundere hverdag samt måler vores BMI.
 

Med venlig hilsen/Best regards

Louise Thornfeldt Eriksen

Childrenswear
Dansk Supermarked A/S

 

Vestas Wind Systems A/S

14.4.2016

Efter at have afholdt Bodyage test (BMI målinger) hos Vestas Aarhus i denne uge, hvor rigtig mange af deres medarbejdere lagde vejen forbi og fik lavet testen samt gennemgået den efterfølgende, kan jeg konstatere, at der er en voldsom stor interesse omkring det at få sat fokus på sundheden på arbejdspladsen. 

Faktisk så stor interesse at BMI Danmark og Vestas har aftalt, at vi skal komme forbi igen senere på året for at gentage successen, så deres medarbejdere kan se de forbedringer, de i den mellemliggende periode kan opnå, ved at have fokus på en sundere livsstil. 

Det skabte som altid en meget opløftet stemning blandt de deltagende, og snakken omkring specielt kroppens alder kørte for fuld fart på kontorerne og i kantinen til frokosten i de 2 dage vi var der.

De af medarbejderne, der kunne se, at der var plads til forbedringer, fik efter gennemgangen af deres analyse og et par råd til, hvad de kunne gøre, virkelig blod på tanden og glæder sig ligesom vi meget til at få lavet en ny BMI test igen senere på året.

Er du på en arbejdsplads (lille som stor), der kunne have interesse i et lignende arrangement, er du meget velkommen til at tage kontakt til undertegnede direkte. 

Vi kan skræddersy vores tilbud, så de passer lige til de ønsker I måtte have.

Venlig hilsen
BMI Danmark
Flemming Berg 
40 54 47 54 
info@bmidanmark.dk

 

 

Udtalelse vedr. BMI Danmarks samarbejde med Danfoss A/S, Silkeborg og Viby

 

Men ønsket om at have fokus på vores medarbejderes sundhed og trivsel hos Danfoss i Silkeborg og Viby, valgte vi at indlede et samarbejde med Flemming Berg fra BMI Danmark.

 

I første omgang tilbød vi alle medarbejderne at få lavet og gennemgået en BMI måling (bodyage test) og det viste sig at en meget stor procentdel valgte at tage imod tilbuddet, med ønsket om at vi ville gentage disse målinger efter nogle måneder, så de kunne bruge mellemliggende periode til at forbedre deres tal hvis dette var en nødvendighed.

 

Det viste sig at der også var en stor interesse fra medarbejdernes side med henblik på at starte vægttabshold med ugentlige vejninger og undervisning på virksomheden.

Dette valgte vi at tilbyde over en 8 ugers periode, og vi kunne med det samme se at dette tilbud til medarbejderne var det helt rigtige, da deltagerne fra start til slut var meget begejstrede, motiverede samt taknemmelige over at få det tilbudt. Derfor blev perioden forlænget med 6 uger, så medarbejderne havde bedre mulighed for at nå deres idealvægt og/eller fastholde den nye livsstil.

 

Sidst men ikke mindst kom BMI Danmark og lavede den anden BMI måling af medarbejderne som opfølgning, og igen her viste det sig at der ved den første måling var mange der havde fået noget at tænke over, og at dette havde sat dem i gang med en sundere livsstil så deres målinger denne gang var væsentligt forbedrede, hvilket jo set fra vores side var det bedste vi kunne håbe på.

 

Efter vores samarbejde med BMI Danmark og Flemming Berg kan vi kun give dem de varmeste anbefalinger, og for andre virksomheder der overvejer at få lavet lignende tiltag er BMI Danmark helt sikkert en god samarbejdspartner.

 

Med venlig hilsen

 

Danfoss A/S

Hanne Lydiksen Lausen

HR Business Partner

Heating Segment


Hjem

 

 

"BMI Danmark tilbød at aflægge os et besøg for at undersøge, om Brockstedt Kaalund Advokatpartnerselskab i Silkeborg har BYENS FEDESTE personale.
Det kan vi imidlertid ikke prale af. Derimod fik vi konstateret, at de fleste af os er en del yngre (body age) end vores fødselsattester siger. Det er måske en af årsagerne til, at vi ikke er plaget af stort sygefravær.
Vi blev tilbudt et færdigudviklet kostprogram, der kan hjælpe til en sundere livsstil eller give nye idéer til en sund kost, hvilket flere af vores medarbejdere benyttede sig af.
Forløbet var ikke blot oplysende; det gav også anledning til en del gode grin og snak i gangene om sundhed generelt. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. "


Med venlig hilsen / Kind regards

Hanne Rasch
Advokatsekretær

Brockstedt-Kaalund
Advokatpartnerselskab
Godthåbsvej 4
DK-8600 Silkeborg

 

 

 


 

Måling og kropsanalyse af medarbejdere (Bodyage test)

​I en afslappet og diskret atmosfære tilbyder BMI Danmark at foretage en komplet BMI måling og kropsanalyse af medarbejderne på arbejdspladsen. BMI målingen fortæller bl.a. fedtprocent, fedtmasse, muskelmasse, bughulefedt omkring de indre organer, kroppens fysiske alder (bodyage) m.m.

Den enkelte medarbejder vil efterfølgende få gennemgået resultatet af målingen, hvilket tager ca. 5 min, og virksomheden vil, hvis dette ønskes, ydermere få en samlet oversigt over målingerne, dog uden at medarbejderne nævnes ved navn.
 

Hjælp til vægttab og sundere livsstil

BMI Danmark tilbyder et færdiglavet kostprogram med opskrifter sammensat på en måde, så medarbejderen kan følge dette uden at skulle lave for store ændringer i hverdagen. Dette kostprogram giver typisk et vægttab på 1-2 kg pr. uge, hvilket ofte resulterer i væsentlig nedgang i sygefravær mere energi og større produktivitet. Ønsker man derimod ikke at tabe sig, men blot at leve sundere, få mere energi og overskud, kan samme kostprogram benyttes med få ændringer.

Vejning og undervisning af personalet på virksomheden

BMI Danmark tilbyder ydermere at afholde et 8 ugers kost og vægttabs forløb med ugentlige vejninger, samt motivationsmøder afholdt på virksomheden. I dette forløb vil den enkelte medarbejder følge BMI Danmarks kostprogram, og få lavet en kropsanalyse  og BMI måling den første og sidste uge, hvor medarbejderen kan se forandringerne i kroppen. 


 

 

 

 

Paceholer


BMI Danmark kom forbi Krifa for nylig med deres store BMI vægte, der kan måle alt muligt. Det blev en af de mest populære sundheds-events, vi har lavet i Krifa. Flere hundrede ledere og medarbejdere kom forbi og fik målt kg, BMI, fedtprocent, bodyage og meget mere – og mange fik en brat opvågnen og en stærk anledning til at få begyndt på en sundere livsstil.

Og som en uventet gevinst gik snakken de næste dage – bla. om det nu også var lovligt at have kolleger med en bodyage på 13 – og om man kan få seniordage, selv om man kun er 40, hvis ens bodyage er 72 år.

Vi kan stærkt anbefale andre virksomheder til at prøve dette.

Det gør jo ikke noget, at sundhed også er sjov! 

HR-konsulent i Krifa, Pernille Aagaard


T.C. Group International A/S

Mange tak for dine besøg i sidste uge.

Vi er positiv overraskede over hvor mange af vores ansatte der deltog og hvor megen snak det har givet anledning til. Især glæder det os at høre hvor mange der faktisk glæder sig til du kommer igen om 3 måneder, der er rigtig mange der ønsker at forbedre deres resultater inden da. Og det var jo sådan set det vi gerne ville opnå.

 

Den positive og afslappede atmosfære omkring hele arrangementet – både vejninger og dit foredrag er blevet særdeles godt modtaget, så mange tak.

Vi glæder os til at se dig igen!

Med venlig hilsen/Best regards

Betina Tønnes

Project Manager

 

 


 

Da vi længe havde haft et ønske om at  få ekstra fokus på sundheden på virksomheden, valgte vi at tage imod et tilbud fra BMI Danmark vedr. BMI måling (Bodyage test) af  alle medarbejderne. 

Inden afholdelsen af dette arrangement var vi dog lidt skeptiske, da vi var i tvivl om det ville være noget for alle, eller kun få.

Vores tvivl viste sig dog hurtigt at være overflødig, da over 80 af vores medarbejdere deltog, både de der regnede med, at deres måling ville vise sig at være med et flot resultat, men endnu vigtigere også de, der havde brug for at få forbedret tallene.

De sidstnævnte fik ideer til hvad de kunne forbedre, og flere af dem fik så meget blod på tanden, at de frembragte ønsker om at vi efter 3 måneder evt. kunne afholde et tilsvarende arrangement, så de kunne se at deres ændringer i livsstilen havde båret frugt.

BMI Danmark afholdt målingerne i en meget afslappet atmosfære, og med et smil på læben overfor vores medarbejdere, hvilket gjorde at alle uanset deres resultat var i godt humør og meget motiverede efterfølgende. 

Vi kan varmt anbefale BMI Danmark overfor andre virksomheder.

Venlig hilsen

Indehaver 

Birger Christensen

 

Del siden:

 

BMI Danmark

Sejs Søvej 74  ·  8600 Silkeborg
Tlf. 40 54 47 54  ·  info@bmidanmark.dk
Cvr. nr. 26 02 21 42