Hvad tilbyder vi virksomheder

Måling og kropsanalyse af medarbejdere (Bodyage test)

​I en afslappet og diskret atmosfære tilbyder BMI Danmark at foretage en komplet BMI måling og kropsanalyse af medarbejderne på arbejdspladsen. BMI målingen fortæller bl.a. fedtprocent, fedtmasse, muskelmasse, bughulefedt omkring de indre organer, kroppens fysiske alder (bodyage) m.m.

Den enkelte medarbejder vil efterfølgende få gennemgået resultatet af målingen, hvilket tager ca. 5 min, og virksomheden vil, hvis dette ønskes, ydermere få en samlet oversigt over målingerne, dog uden at medarbejderne nævnes ved navn.
 

Hjælp til vægttab og sundere livsstil

BMI Danmark tilbyder et færdiglavet kostprogram med opskrifter sammensat på en måde, så medarbejderen kan følge dette uden at skulle lave for store ændringer i hverdagen. Dette kostprogram giver typisk et vægttab på 1-2 kg pr. uge, hvilket ofte resulterer i væsentlig nedgang i sygefravær mere energi og større produktivitet. Ønsker man derimod ikke at tabe sig, men blot at leve sundere, få mere energi og overskud, kan samme kostprogram benyttes med få ændringer.

Vejning og undervisning af personalet på virksomheden

BMI Danmark tilbyder ydermere at afholde et 8 ugers kost og vægttabs forløb med ugentlige vejninger, samt motivationsmøder afholdt på virksomheden. I dette forløb vil den enkelte medarbejder følge BMI Danmarks kostprogram, og få lavet en kropsanalyse  og BMI måling den første og sidste uge, hvor medarbejderen kan se forandringerne i kroppen. 

 

Foredrag

BMI Danmark afholder foredrag for både store og små forsamlinger på virksomheder om sundhed, vægttab og motivation til at nå sine mål, uanset hvad de måtte være. Foredraget vil være af en varighed af 1-1½ time.

Hvad får I som virksomheden ud af det?

1: Virksomheden får vist at de via personalepleje, tager vare på deres medarbejderes helbred.

2: Da det for den personaleansvarlige på virksomheden meget ofte kan være et yderst følsomt emne at skulle konfrontere sine kollegaer med, vælger mange at lade BMI Danmark tage denne dialog med den enkelte medarbejder, på en faglig og professionel måde i forbindelse med afholdelse af BMI målinger / kropsanalyser af alle medarbejderne.

3: Medarbejdere der har godt velvære performer bedre, har mindre stress/sygemeldinger, et bedre arbejdsklima, er gladere og mere produktive.

4: BMI Danmarks aktiviteter på virksomhederne leveres på en måde, der udover at være top motiverende for medarbejderne, også giver en rigtig god stemning på arbejdspladsen der rækker langt ind i fremtiden.

5: Da BMI Danmark arbejder med forebyggende sundhedsfremmende tiltag der henvender sig til alle medarbejdere på virksomhederne, er dette skattefrit.

6: BMI Danmark tilbyder ovenstående tiltag, til yderst attraktive priser.

 


​Kontakt os venligst for priser.

Del siden:

 

BMI Danmark

Sejs Søvej 74  ·  8600 Silkeborg
Tlf. 40 54 47 54  ·  info@bmidanmark.dk
Cvr. nr. 26 02 21 42